Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

17. 03. 2019. 20:05 >> 19:33

NA LJETO

Zidan najavio promjene u timu Reala

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan najavio je da će tokom ljeta dovesti nekoliko igrača.

Zidan se vratio u klub poslije devet mjeseci, a Real je u njegovoj prvoj utakmici od povratka sinoć pobijedio Seltu sa 2:0.

"Biće izmjena ovog ljeta, ali za sada ne mogu da kažem više. Imam ekipu od 23-25 igrača i nadam se da neću poslije svake utakmice govoriti ko će ostati, a ko otići. Tokom ljeta ćemo analizirati situaciju i donijećemo odluke", rekao je Zidan, prenijeli su španski mediji.

Kako su prenijeli britanski mediji, Zidan je zainteresovan za španskog golmana Davida de Heu i želi da ga dovede na "Santjago Bernabeu", pošto nije zadovoljan partijama Tiboa Kurtoe.

Real je prošlog leta platio Čelsiju 35 miliona funti za Kurtou. Zidan je u svojoj prvoj utakmici otkako se vratio u klub, protiv Selte, ostavio Kurtou na klupi, a branio je Kejlor Navas. Real je pobijedio sa 2:0.

Mančester junajted je aktivirao klauzulu u De Heinom ugovoru, prema kojoj golman ostaje na Old Trafordu do 2020. godine. Uprava kluba pregovara sa De Heom o ugovoru vrijednom 350.000 funti nedjeljno.

Real je 2015. godine pokušao da dovede De Heu, ali je transfer propao pošto dokumentacija nije predata na vreme.

Zidan je za utakmicu sa Seltom u tim uvrstio golmana Kejlora Navasa, Marsela i Iska, igrače koji su tokom njegovog prvog mandata bili standardni, ali koji ove sezone nijesu dobijali mnogo prilika.

Mediji su spekulusali da će Isko i Marselo napustiti klub ovog ljeta, ali oni bi ipak mogli da ostanu na "Santjago Bernabeu", poslije povratka Zidana.

Spekulisalo se da će Garet Bejl otići iz kluba, ali uprkos zategnutim odnosima među njima, Zidan je pohvalio njegovu igru.

Španski mediji spekulišu da predsjednik Reala Florentino Peres želi da proda Bejla kako bi prikupio novac za dovođenje Edena Azara iz Čelsija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније