Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

16. 03. 2019. 18:27 >> 17:54

PREMIJER LIGA

Preokret Vest Hema, pobjeda Lestera

Fudbaleri Vest Hema pobijedili su danas na svom terenu ekipu Hadersfilda sa 4:3, u utakmici 31. kola Premijer lige.

Mark Nobl je u 15. minutu donio prednost Vest Hemu iz jedanaesterca, ali je Hadersfild do kraja prvog poluvremena preokrenuo rezultat golovima Žuninja Bakune u 17. i Karlana Granta u 30. minutu.

Grant je u 65. minutu povisio na 3:1 za Hadersfild ali ni to nije bilo dovoljno gostujućoj ekipi da na kraju slavi. Vest Hem je prvo preko Andjela Ogbone smanjio na 3:2, a potom je Čičarito golovima u 84. i 92. minutu doneo pobedu svojoj ekipi.

Vest Hem je deveti na tabeli Premijer lige sa 42 boda, dok je Hadersfild poslednji sa samo 14 osvojenih bodova.

Fudbaleri Bornmuta i Njukasla odigrali su neriješeno 2:2. Bornmut je na 11. mjestu na tabeli sa 38 bodova, dok je Njukasl 13. sa tri boda manje.

Njukasl je poveo u nadoknadi prvog poluvremena pogotkom Salomona Rondona, Bornmut je golovima Džošue Kinga u 48. i 81. minutu poveo sa 2:1, a konačan rezultat postavio je Met Riči u 94. minutu.

Fudbaleri Lestera su u gostima bili bolji od Barnlija sa 2:1 iako su već od četvrtog minuta meča imali igrača manje na terenu nakon što je Hari Megvajer zaradio direktan crveni karton.

Medison je u 33. minutu doveo Lester u vođstvo, pet minuta kasnije izjednačio je Meknil, a pobjedu gostujućem timu donio je Morgan pogotkom u 90. minutu.

Lester je, poslije 12. pobjede, deseti na tabeli sa 41 bodom, dok je Barnli na 17. mjestu sa 30.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније