Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

15. 03. 2019. 23:45   >>  23:21

NAKON ELIMINACIJE IZ LE

Sevilja otpustila Pabla Maćina

Uprava fudbalskog kluba Sevilja otpustila je danas trenera Pabla Maćina, dan poslije eliminacije iz Lige Evrope.

Petostruki osvajač Lige Evropa Sevilja nije sinoć uspjela da se plasira u četvrtfinale, pošto je u Pragu izgubila od Sparte sa 3:4, golom Ibrahima Traorea u 119. minutu. Sparta je prošla dalje ukupnim rezultatom 6:5.

Sevilja je navela da je 43-godišnji trener otpušten poslije niza loših rezultata. Sevilja je šesta na tabeli sa pet bodova zaostatka za četvrtim mjestom koje vodi u Ligu šampiona.

Maćin je preuzeo Sevilju u maju, a prethodno je bio trener Đirone.

Otkako je Unaj Emeri napustio klub u junu 2016. godine, Sevilja je promijenila četvoricu trenera.

Ekipu će predvoditi direktor fudbala Hoakin Kaparos, koji je i prošle sezone na mjesec dana vodio tim kada je otpušten Vinćenco Montela.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније