Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 03. 2019. 14:44 >> 14:11

POVREDA MIŠIĆA

Dembele van terena do mjesec

Fudbaler Barselone Osman Dembele odsustvovaće sa terena do mesec dana zbog povrede mišića lijeve noge, saopštio je danas španski klub.

Dembele se povrijedio na sinoćnjoj utakmici protiv Liona, u kojoj je postigao peti gol. Barselona je pobijedila sa 5:1 i plasirala se u četvrtfinale Lige šampiona.

Iz kluba je saopšteno da je Dembele pokidao mišić i da će mu biti potrebne tri do četiri nedjelje za oporavak.

Njegov nastup u prvoj četvrtfinalnoj utakmici 9. aprila je neizvjestan.

On je standarni prvotimac Barselone, za koju je ove sezone postigao 14 golova, od kojih tri u Ligi šampiona.

Osim u Ligi šampiona, Barselona postiže dobre rezultate i u prvenstvu, gdje ima sedam bodova više od drugoplasiranog Atletika iz Madrida. Takođe, Barselona će igrati u finalu Kupa kralja, protiv Valensije u maju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније