Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 03. 2019. 15:44   >>  15:13

IZ BEZBJEDNOSNIH RAZLOGA

UEFA mijenja žrijeb zbog dva mančesterska kluba

Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je danas da će izmijeniti žrijeb, ako bude određeno da oba kluba iz Mančestera, Junajted i Siti, iste nedjelje igraju na domaćem terenu četvrtfinalne utakmice Lige šampiona.

Uefa je saopštila da je donijela odluku iz bezbjednosnih razloga.

Gradske vlasti Mančestera ne žele da njihovi klubovi igraju utakmice na domaćem terenu u isto vrijeme, ili dan za danom.

Prema pravilima Uefe, ako bude potrebno, datum utakmice na Old Trafordu Mančester junajteda biće promijenjen, pošto je ta ekipa prošle sezone bila iza šampiona Premijer lige Mančester sitija.

Uefa je navela da će isto pravilo primijeniti, ako oba mančesterska kluba prođu u polufinale.

Žrijeb za četvrtfinale obaviće se u petak od 12 časova u Nionu. Žrijeb je otvoren, nema nosilaca niti posebnih izuzetaka.

Prve četvrtfinalne utakmice igraju se 9. i 10. aprila, a revanši su sedam dana kasnije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније