Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 03. 2019. 12:20 >> 12:51

KLOP

"Liverpul dokazao da se vratio u vrh"

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop ocijenio je da je njegova ekipa pobjedom protiv Bajerna iz Minhena, u revanšu osmine finala Lige šampiona, dokazala da se vratila u vrh evropskog fudbala.

Liverpul se sinoć plasirao u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je u revanš meču osmine finala u Minhenu pobijedio Bajern sa 3:1. U prvoj utakmici na Enfildu bilo je 0:0.

Dvostruki strijelac bio je Sadio Mane, a gol je postigao i Virdžil van Dajk. Gol za Bajern postigao je fudbaler Liverpula Žoel Matip, koji je savladao svog golmana.

"Igrali smo zrelo u drugom poluvremenu. U trenucima kada smo igrali fudbal uništili smo organizaciju Bajerna. Apsolutno zaslužena pobjeda", rekao je Klop, prenijeli su britanski mediji.

U četvrtfinalu Lige šampiona nalazi se četiri engleske ekipe, Totenhem, Mančester junajted, Mančester siti i Liverpul. Tu su i Juventus, Porto i Ajaks, a žrijeb će biti obavljen u petak.

"Igrači vole takmičenje i trude se i nije važno ko će nam biti protivnik. Njihov stav je bio izvanredan. Napadači su bili sjajni, ali i igrači koji su ušli sa klupe su mnogo pomogli. Pokazali smo da se Liverpul vratio u vrh evropskog fudbala", naveo je Klop.

On je rekao da bi prvi gol Manea mogao da gleda sigurno 500 puta.

Senegalac je postigao 10 golova u posljednjih 10 utakmica, dok je Van Dajk postigao tri gola u posljednja četiri meča.

"Znali smo da će biti teško, pošto oni imaju sjajan tim sa fantastičnim fudbalerima. Nijesmo imali sreće kod njihovog gola, ali obavili smo posao i prošli među osam najboljih. To je veoma važno i sjajan je osjećaj postići gol", rekao je Van Dajk.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније