Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

13. 03. 2019. 13:14   >>  12:41

PLAN OSVAJANJE LŠ

Ronaldo: Zbog ovoga su me doveli u Juventus

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo rekao je da je ljetos doveden u klub kako bi pomogao u osvajanju Lige šampiona.

 

Juventus se sinoć plasirao u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je u Torinu pobijedio Atletiko Madrid sa 3:0. Crno-bijeli su nadoknadili dva gola zaostatka iz prve utakmice osmine finala u Madridu.

Sva tri gola sinoć je postigao Ronaldo.

"Zbog ovoga me je Juventus doveo, da pomognem da uradi stvari koje do sada nije radio. To je posebna noć, ne samo zbog golova, već za cijeli tim. Ovakav mentalitet je potreban za osvajanje Lige šampiona. Uživali smo u magičnoj noći. Atletiko je težak protivnik, ali i mi smo jaki. Vidjećemo šta će se dogoditi", rekao je Ronaldo, prenijeli su britanski mediji.

Ronaldo je prvi strijelac Lige šampiona sa 124 gola, 18 više od drugoplasiranog Lionela Mesija iz Barselone.

Portugalac je učestvovao u postizanju 76 golova u 77 utakmica u nokaut fazi najelitnijeg klupskog takmičenja, pošto je postigao 62 gola i imao 13 asistencija.

On je prošlog ljeta za 100 miliona eura iz Real Madrida prešao u Juventus.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније