Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

12. 03. 2019. 19:00 >> 18:25

SPEKTAKL U MINHENU

Kovač očekuje golove protiv Liverpula

Trener fudbalera Bajerna iz Minena Niko Kovač rekao je danas da očekuje golove u predstojećoj revanš utakmici osmine finala Lige šampiona protiv Liverpula.

"Sjutra neće biti 0:0. Želimo da pobijedimo i tako ćemo da uđemo u utakmicu. Ne možeš da se osloniš na to da u dvije utakmice remijem bez golova prođeš dalje", rekao je Kovač, prenijeli su britanski mediji.

Fudbaleri Bajerna igraju u srijedu od 21 sat u Minhenu protiv Liverpula, revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona. U prvom meču na "Enfildu" bilo je 0:0.

Kovač je naveo da Liverpul ima dobru odbranu, ali da je njegova ekipa pokazala da umije da postiže golove. On je dodao da napadači moraju da poprave efikasnost.

"Uvjeren sam da ćemo pred našim navijačima biti efikasniji u napadu i da ćemo stvoriti više prilika", rekao je Kovač.

Utakmicu će zbog suspenzije propustiti Džošua Kimih, a u tim se vraćaju David Alaba i Kingsli Koman.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније