Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 03. 2019. 22:20 >> 21:44

SREĆAN ZBOG POVRATKA

Zidan: Želim da vratim Real tamo gdje pripada

Francuski trener Zinedin Zidan izjavio je da je srećan što se vratio u Real Madrid, te da želi da vrati klub u vrh svjetskog fudbala.

"Otišao sam jer je ekipi bila potrebna promjena poslije osvajanja svega, a vratio sam se zbog poziva predsjednika. Real, jednostavno, ne mogu da odbijem. Ovo je poseban dan za sve i veoma sam srećan. Srećan sam što sam se vratio kući i želim da se što prije želim da se "bacim" na posao. Želim da ovaj klub vratim tamo gdje pripada", rekao je Zidan.

On je istakao da će dati sve od sebe da ekipu učini boljom.

"Velika je odgovornost raditi ovaj posao. Ja sam nosio Realov grb na dresu. Osvojio sam previše toga, ali ja sam takođe samo jedan od ljudi u ovom klubu. Isto tako, nijesam zaboravio što smo pogrešno napravili ranije. Niko mi neće oduzeti entuzijazam treniranja. Ovdje sam da pružim sve od sebe i učinim ekipu boljom", dodao je Zidan.

Zidan će  debi na povratku u klub imati protiv Selte u subotu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније