Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

04. 03. 2019. 15:08 >> 14:37

MENADŽER LJUT

"Navijači Reala bi trebali da Bejlu ljube noge"

Menadžer fudbalera Real Madrida Gareta Bejla rekao je danas da taj igrač zaslužuje poštovanje i da se navijači madridskog kluba prema njemu ponašaju sramno.

Navijači su zviždali Bejlu kada je tokom subotnjeg velikog derbija protiv Barselone izlazio sa terena. Real je pretrpio drugi poraz od velikog rivala u četiri dana. Takođe, pretrpio je i treći uzastopni poraz na svom terenu, prvi put od 2004.

Pristalice Reala nezadovoljne su igrom Velšanina, koji je 20 puta dodirnuo loptu, prije nego što je zamijenjen, u 61. minutu.

"Ova generacija Realovih navijača pričaće o Garetovim golovima narednih godina. Iskreno, treba da se stide. Garet zaslužuje najveće poštovanje. Način kojim navijači Reala tretiraju Gareta je sraman. Za šest godina koliko je u Španiji, on je osvojio sve. On je jedan od najboljih igrača svijeta. Ti navijači bi trebali da mu ljube noge", rekao je Bejlov menadžer Džonatan Barnet za Skaj.

Bejl je 2013. za 85 miliona funti iz Totenhema prešao u Real. On je četiri puta osvojio Ligu šampiona sa Realom i postigao je 101 gol u 218 utakmica.

Prošle nedjelje je dospio u centar pažnje pošto nije želio da proslavi pobjedonosni gol koji je postigao protiv Levantea.

Takođe, ni španski mediji ne pomažu Bejlu, pošto su naveli da napadač ima "sraman stav" i da je pokazao "drskost i aroganciju".

Pojedini saigrači mu zamjeraju što se ne druži više sa njima, kao i što nije naučio španski jezik.

"Uprkos navodima španske štampe, on je srećan, pristojno govori španski i nema problema između njega i saigrača. Oni koji pišu takve stvari ne znaju ništa o njemu. Nije bilo nijednog razgovora o njegovom odlasku iz Madrida. On ne ide nigde ovog leta. Uprkos svemu što se priča, on je zadovoljan, želi da ostane u Realu, a i Real njega želi", naveo je Barnet.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније