Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 08. 2013. 22:10 >> 22:10

2. CFL

Bokelj lider, ubjedljiva Zora

U današnjim mečevima Druge lige najubjedljiviju pobjedu ostvarila je Zora koja je savladala Zabjelo 5:2, dok je Bokelj nakon drugog kola lider. Kotorani su danas bili bolji od Ibra 2:0.

Junak meča u Spužu bio je napadač domaćih Stevan Pavićević koji je Podgoričane ispratio sa "het-trikom".

Bokelj je jedini tim koji je dobio obje utakmice na startu sezone. Kotorani su danas pred svojim navijačima lako izašli na kraj sa Ibra (2:0) golovima Mikijelja i Nikezića.

Preostala dva duela završena su bez pobjednika - Bratstvo i Kom su podijelili bodove u Ljajkovićima (1:1), a pobjednika nije bilo ni u duelu Jezera i Cetinja koji je završen sa četiri gola (2:2) i tri crvena kartona. Prije kraja u svlačionicu su morali Jasavić (već u petom minutu) i Đoković iz Jezera, kao i Marković iz Cetinja.

Zbog trovanja velikog broja igrača gostujuće ekipe Komisija za takmičenje FSCG je odložila duel Arsenala i Berana u Tivtu.

U premijernom meču drugog kola Druge lige Crne Gore Jedinstvo je juče u Bijelom Polju savladalo Igalo sa 1:0.

(sajt FSCG)

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније