Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 08. 2013. 20:11 >> 20:35

SERIJA A

Pobjeda Intera na oproštaju Stankovića

Inter je u finišu slomio otpor čvrste Đenove 2:0, u meču koji je obilježio Dejan Stanković koji se oprostio od aktivnog igranja. Takođe, novi trener Intera Valter Macari je tako debitovao pobjedom.

Prije meča Stanković je posljednji put  istrčao na teren "Đuzepe Meace" i sa suzama se oprostio od navijača “neroazura” ali i od fudbala.

“Ovo je veoma emotivan dan za mene. Prošlo je deset godina. Znojio sam ovaj dres i ušao sam u istoriju ovog kluba. Ovo nije moj oproštaj od Intera, ali je definitivno oproštaj od terena“,–rekao je Stanković, koji je odigrao 326 utakmica za Inter i postigao 41 gol.

Na pitanje šta će sjutra raditi, Stanković je rekao:

“Šta ću sutra raditi? Za sada ću se odmarati.

Što se samog meča tiče, u prvom poluvremenu je bilo vrlo malo uzbuđenja. U nastavku je domaćin zaigrao bolje.

Rasplet se desio u posljednjijh 15 minuta. U 76. minutu nakon centaršuta  Žonatana, Nagatomo je bio na pravom mjestu, pa je kapitulirao Perin.

Tek tada se domaćin razigrao, imao je prečku, a Palasio je potvrdio trijumf u drugom minutu sudijske nadoknade.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније