Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 08. 2013. 18:49   >>  19:30

1. CFL

Sutjeska lako sa Tuzanima

Sutjeska je ubjedljivo pobijedila Dečić sa 4:1 u posljednjoj utakmici Telekom Prve lige. Nikšićani su se tako vratili na pobjednički put, nakon remija sa Petrovcem u prošlom kolu.

Već od samog starta su počela uzbuđenja. Isidorović je u četvrtom minutu odlično šutirao sa desetak metara, ali je Gačević odbranio i poslao loptu u korner. Upravo iz tog kornera Sutjeska je povela – štoper Ćuković je pet, šest metara nogom poslao loptu u mrežu.

Sutjeska je nakon 10 minuta imala šansu. Masato je odlično centrirao sa lijeve strane, a Radonjić nije zahvatio loptu kako treba i sa svega par metara prebacio gol.

Kazna za taj promašaj stigla je Nikšićane u 24. minutu. Kapiten Padović je dobio loptu nakon kornera i uputio dobar centaršut sa desne strane, a Ramović iako štoper, reagovao je kao napadač i sa tri, četiri metra nogom uz pomoć prečke poslao loptu u mrežu.

Nastavilo se sa otvorenom igrom, Sutjeska je imala prilike preko Radonjića i Stevovića, a Tuzani prijetili iz prekida. Ipak, Sutjeska je ponovo povela u 39. minutu i ponovo nakon kornera. Poslije udarca sa ugla, Isidorović je htio da spusti loptu do Ćukovića, ali mu se ona vratila, a napadač domaćih se odma namjestio na šut i pogodio donji lijevi ugao Gačevićevog gola.

Sutjeska je pitanje pobjednika riješila početkom nastavka sa dva brza gola - Stevović je nakon asistenicije Ognjanovića savladao Gačevića, da bi Isidorović svojim drugim golom stavio tačku na pobjedu domaćih. U akciji su učetvovali Bečelić i Radonjić.

Do kraja, najveće uzbuđenje bilo je sredinom drugog dijela, kada su Stevović i Pejović pogodili prečku u jednom napadu. Izabranici Dragana Gage Radojičića su potom smanjili tempo, a gosti nijesu imali snage da više ugroze gol Janjuševića, pa je ostalo 4:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније