Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 08. 2013. 17:33   >>  17:33

PRESKUP

Magat ne dolazi u Dinamo

Vijest da postoji mogućnost da nekadašnji strateg Bajerna i Volfsburga Feliks Magat preuzme Dinamu izazvala je mnogo pažnje u regionu, ali od saradnje neće biti ništa, jer je njemački strateg preskup.

Naime, Magat je u Volfsburgu zarađivao pet miliona eura po sezoni, a u Zagreb bi došao i za pola te cijene. Međutim, i to previše je za hrvatskog šampiona.

Pored toga, Magat je izjavio kako neće prihvatiti bilo kakvu ponudu.

“Neće Magat doći jer nam je preskup. Nijesmo ni razgovarali s njim, a nije se ni nudio“,  rekao je predsednik Dinama Mirko Barišić.

Mediji su prethodnih dana prenijeli izjavu Zorana Mamića da se Dinamu preko menadžera nude Ektor Kuper, Avram Grant, Alberto Malezani...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније