Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: I. P. ]

24. 02. 2019. 12:19   >>  11:46

ZA PRODUŽENJE UGOVORA

Inter nudi Ikardiju 5,6 miliona € po sezoni

Uprava Intera spremna je da produži ugovor sa napadačem Maurom Ikardijem.

Argentinski napadač koji je ostao bez kapitenske trake, a nalazi se i u sukobu sa navijačima, ipak bi mogao da ostane, pod uslovom da prihvati novu ponudu.

Inter je svjestan da postoji nekoliko klubova koji su zaintersovani da angažuju odličnog napadača, prije svega to su Juventus i Čelsi, ali i Real.

Otuda, uprava mu je ponudila novi četvorogodišnji ugovor po kojem bi zarađivao 5,6 miliona eura po sezoni. Tako bi postao jedan od najplaćenijih fudbalera u Seriji A. 

Ikardi nije igrao još od 9. februara, a četiri dana kasnije mu je oduzeta kapitenska traka i dodijeljena golmanu Samiru Handanoviću.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније