Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 08. 2013. 22:57 >> 22:57

SERIJA A

Savršen debi Teveza za pobjedu Juvea

Karlos Tevez je na fantastičan način počeo odiseju u Seriji A - Argentinac je bio strijelac jedinog gola na gostovanju Sampdoriji, pa je šampion Juventus i pored ne baš impresivne igre, upisao "trojku" 1:0.

Pirlo je već na startu pokušao da savlada golmana Đenovljana Da Kostu, a najbolju šansu je imao Asamoa. Njegov udarac glavom je sjajno odbranio golman Đenovljana.

U nastavku isti scenario Juventus je napadao, ali su se igrači Delija Rosija srčano branili.

A onda majstoska akcija šampiona u tri poteza. U akciji su učestvovali Vučinić, Pirlo i Pogba, a Karlosu Tevezu je ostalo da loptu pošalje u mrežu Sampdorije.

„“Stara dama“ je onda povukla ručnu, orjentisala se na odbranu, a Đenovljani nijesu imali snage da uzvrate. Do kraja je ritam pao, pa su gosti  rutinski sačuvali prednost.

Inače, debitovao je i Fernando Ljorente, ali u samom finišu kada je zamijenio Teveza. Sampdorija je ostala sa desetoricom u posljednjim trenucima meča, kada je rezervista Kastelini dobio crveni zbog starta nad Lihštajnerom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније