Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 02. 2013. 12:51 >> 12:48

UPOZORENJE

Ćavi: Milanisti su životinje

Pred veliki okršaj u osmini finala Lige šampiona, vezista Katalonaca Ćavi poručuje da je Barselona favorit, ali da mu nije jasno kako neko može da potcijeni Milan.

Velika većina smatra da će Katalonci lako izaći na kraj sa "Rosonerima".

"Stvari nisu tako jednostavne, jesmo favoriti, ali ne toliko kao što se vjeruje. Milan igra mnogo bolje u posljednje vrijeme, napredovali su", smatra Ćavi.

Šta je najveći kvalitet rivala?

"Milan je uvijek Milan, životinje, ratnici, umiju da se brane. Uz to, u pitanju je veliki klub koji je navikao na ovakve mečeve, oni imaju sedam titula prvaka Evrope", podsjetio je Ćavi.

Ko je najveća opasnost?

"Imaju odlične igrače u napadu, El Šaravi je sjajan, Boateng i Bojan Krkić imaju veliki kvalitet", zaključio je iskusni vezista Katalonaca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније