Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 08. 2013. 18:38 >> 18:38

PREMIJER LIGA

Preokret Stouka, Fonte rastužio Di Kanija

Napadači nijesu bili pretjerano raspoloženi na terenima širom Engleske, pa je najviše golova palo na susretu između Stouka i Kristal palasa 2:1. Sanderlend je u posljednjim sekundama ostao bez pobjede u Sautemtonu, dok je Hal savladao Norič sa 1:0.

Stouk je nakon preokreta savldao novajliju Kristal Palas sa 2:1. Gosti su golom Šamaka i na odmor otišao sa vođstvom od 1:0, ali su domaći za samo četiri minuta napravili preokret.

Čarli Adam je prvo u 58. poravnanao, a četiri minuta kasnije Rajan Šokros je postavio konačan rezultat.

Golom Emanuela Đakerini (pogodio već u trećem minutu utakmice) Sanderlend Paola Di Kanija je bio na pragu velike pobjede protiv Sautemtona , ali je Fonte u 89. minutu spasio Sautempton poraza.

 Na "Sent Džejms Parku" Njukasl i Vesta Hem su odigrali bez golova. Vest Hemu je u 88. minutu poništen gol iz ofsajda, a potom je Ameobi  u 92. minutu pogodio stativu, lopta se odbila do Gufrana, koji je propustio savršenu priliku da svom timu donese pobjedu.

Isti rezultat bio je i u duelu Evertona i Vest Bromvič Albiona. Hal je minimalno slavio protiv Noriča. Junak domaćih bio je Brejdi koji je pogodio u 22. minutu. Međutim, Janik Sagbo je samo pet minuta karnije zbog neopreznog starta dobio direktan crveni karton.  Ipak, Hal je odol pokušajima gostiju u nastavku utakmice i sačuvao minimalnu prednost za prvi trijumf u ovoj sezoni.

Rezultati i strijelci:

Everton – VBA 0:0

Hal – Norič 1:0 (Brejdi 22)

Njukasl – Vest hem 0:0

Sautempton – Sanderlend 1:1 (Fonte 89. - Đakerini 3)

Stouk – Kristal palas 2:1 (Adam 58, Šokros 63. - Šamak 32)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније