Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 08. 2013. 18:01 >> 18:03

BUNDESLIGA

Riberi pokrenuo Bajern, sigurni "farmaceuti"

Subotnje mečeve trećeg kola Bundeslige obelježio je veliki broj golova, ali i veliki broj crvenih kartona, čak sedam na pet utakmica. Po dva isključena igrača imali su Šalke i Frajburg, po jednog Hanover, Hofenhajm i Volfsburg. Bajern tek u finišu slomio Nirberga, Leverkuzen potvrdio sjajnu formu.

Regionalni derbi igran je u Minhenu gdje je Bajern tek u drugom poluvremenu slomio otpor Nirberga. Izabranici Pepa Gvardiole po očekivanju su dominirali tokom većeg dijela meča, a Alaba je u prvom poluvremenu promašio penal, što je dodatno ohrabrilo goste, koji su odolijevali sve do 69. minuta i gola Franka Riberija.

Devet minuta kasnije pogodio je i Roben i postavio konačnih 2:0 za Bajern. Na ovom meču debitovao je i Mario Gece, koji je daleko od prave forme.

Stoprocentni učinak nakon trećeg kola zadržale su i ekipe Bajer Leverkuzena i Majnca. "Farmaceuti" su na svom terenu nakon goleade savldali Menhengladbah rezultatom 4:2 (dva gola Sama, pogodili Kisling i Kastro za domaće, Štrancli i Arango za goste), dok je Majnc sa 2:0 savladao Volfsburg

Šalke se nije oporavio od neočekivanog remija u kvalifikacijama za LŠ protiv PAOK-a, pa je danas položio oružje pred Hanoverom. Golovima Huštija i Dijufa Hanover je poveo sa 2:0, smanjio je Šalai, ali gosti nijesu imali snage za nešto više.

Rezultati i strijelci:

Bajern - Nirnberg 2:0

69' Riberi, 78' Roben

Majnc - Volfsburg 2:0

60' Čupo Moting, 78' Miler

Hofenhajm - Frajburg 3:3

9' Salihović, 25' Voland, 77' Strobi - 13' Sorg, 29' Gede, 65' Frajs

Hanover - Šalke 2:1

15' Huci, 42' Diuf - 55' Šalai

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније