Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.Lj. ]

21. 02. 2019. 11:00   >>  11:07

PONUDA NA STOLU

Venger uskoro direktor Pari Sen Žermena?

Bivši menadžer Arsenala Arsen Venger mogao bi uskoro da prihvati ponudu Pari Sen Žermena i postane njihov novi sportski direktor.

 

Mediji u Francuskoj prenose da je predsjednik "svetaca" Naser Al-Kelaifi nezadovoljan radom sadašnjeg sportskog direktora Antera Enrikea i da je već kontaktirao Vengera.

Čelnici Parižana nezadovoljni su jer Enrike nije uspio u zimskom prelaznom roku da dobije bitku sa Barselonom po pitanju transfera Frenkija de Jonga iz Ajaksa.

Enrike je na dužnost stupio u junu 2017. godine, ima ugovor na dvije godine i sva je prilika da saradnja neće biti produžena, tako da u klubu već pregovaraju a potencijalnim kandidatima.

Venger je idealan za tu poziciju i pojedini mediji su već izvijestili kako se bivši strateg Arsenala, koji je u londonskom klubu proveo 22 godine, sastao sa Al Kelaifijem na turniru teniserki u Dohi.

Mjesto susreta nije nimalo slučajno jer je Al-Kelaifi, inače bivši teniser, trenutno predsjednik Teniskog saveza Katara.

Navodno, Vengeru je dato da se izjasni o ponudi najkasnije do kraja marta, tako da bi u slučaju odbijanja, imali još vremena da reaguju i potraže drugog kandidata.

Da se o Vengeru ozbiljno razmišlja u Parizu svjedoče i posljednje izjave trenera Tomasa Tuhela koji je izrazio razočaranje što sportski direktor Enrike nije uspio zimus da dovede još jedno pojačanje.

Osim toga, Venger, koji je u ponedjeljak dobio nagradu Laureus za životno dostignuće, zanimljiv je i Čelsiju.

Bivši golman englske reprezentacije, Dejvid Siman, izjavio je da smatra da bi bilo dobro da ga "plavci" angažuju, ali malo je vjerovatno da bi Francuz tako nešto prihvatio iz prostor razloga zato što ima status legende u komšijskom Arsenalu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније