Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

20. 02. 2019. 15:43   >>  15:09

MJESEC VAN TERENA

Kedira uspješno operisan

Vezni fudbaler Juventusa Sami Kedira uspješno je danas prošao operaciju srca za rješavanje aritmije, a kako navodi torisnki tim on će odsustvovati oko mjeseca dana s terena.

Operacija srca koju je izveo profesor doktor Fjorenco Gaita uspješno je protekla ovog jutra.

"Poslije kratkog perioda oporavka on će moći da nastavi s treninzima za oko mjesec dana", navodi se u saopštenju kluba.

Njemački internacionalac, koji u aprilu puni 32 godine, zbog operacije i srčane aritmije nije otputovao sa ekipom Juventusa na prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Atletiko Madrida, koji je na programu večeras od 21.00.

Kediri je nešto ranije dijagnostifikovano stanje atrijalne fibralacije koje prouzrukuje poremećaj srčanog ritma, a obično je povezana sa srčanom slabošću, koronarnim bolestima i oboljenjima srčanih zalistaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније