Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92, Objavila: R.P. ]

20. 02. 2019. 11:30 >> 10:58

CIJENA ULAZNICA

Navijači poručili da pohlepa klubova nema granica

Navijači fudbalera Liverpula i Bajern Minhena ostavili su rivalstvo po strani kako bi zajedno uputili protest zbog previsokih cijena karata.

Navijači Bajerna su tokom meča Lige šampiona sa Liverpulom na Enfildu podigli transparente na kojima su istakli kritike na račun čelnika Liverpula, ali i Bajerna, zbog previsokih cijena.

"Karta za goste Liverpula 48 funti, a Bajerna 55 eura. Pohlema nema granica", napisano je.

Navijači "redsa" su aplaudirali gostujućim pristalicama i podržali njihovu akciju.

Liverpulovi navijači su 2016. godine napustili stadion u 77. minutu, tokom meča protiv Sanderlenda, zbog prevelikog skoka cijena, a iste godine Premijer liga je objavila kako će ulaznice za gostovanja moći maksimalno da koštaju 30 funti, poslije sve učestalijih protesta.

Ipak, Liga šampiona to pravilo ne poštuje, a za meč osmine finala tog takmičenja navijači ove dvije ekipe morali su da izdvoje po oko 50 eura kako bi bodrili svoju ekipu u Minhenu to jest Liverpulu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније