Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

18. 02. 2019. 18:54   >>  18:21

BROJNA ULAGANJA

Gradski stadion spreman za nastavak prvenstva

Gradski stadion u potpunosti spreman dočekuje početak odigravanja utakmica u okviru proljećnjeg kola Telekom Crnogorske fudbalske lige, saopšteno je iz Javnog preduzeća "Sportski objekti" Podgorica.

"U cilju pripreme za proljećni sistem takmičenja na terenu Gradskog stadiona izvedeni su svi radovi konzervacije za zimske uslove, a nakon toga i priprema terena za predstojeću takmičarsku sezonu. Po tom osnovu izvršeni su radovi bušenja, dosijavanja, prihrane kao i tretman zaštite travnate podloge", navodi se u saopštenju.

Na zapadnoj tribini adaptirane su novinarske lože i komentatorska mjesta.

"Navedene radove realizovao je Fudbalski savez Crne Gore u cilju priprema Gradskog stadiona za predstojeće utakmice nacionalne selekcije u okviru kvalifikacija za prvenstvo Evrope u fudbalu. Montirano je 48 novinarskih loža i 5 komentatorskih mjesta, sa obezbijeđenim priključcima za napajanje električnom energijom, wi – fi i žičnim internetom sa protokom od 80 mbps. Takođe, čitav prostor Gradskog stadiona pokriven je sa žičnim – bežićnim internetom", kazali su iz preduzeća "Sportski objekti".

U saopštenju se navodi da je FSCG na Gradskom stadionu zamjenio je i 12.000 tribinskih stolica, a zamijenje su i stolice u VIP loži. U toku su radovi na adaptaciji VIP salona, kao i radovi na postavljanju novih ulaznih kapija i ograda kao i montaža elektronskog sistema za očitavanje ulaznica, a sve ulazne kapije biće pokrivene i video nadzorom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније