Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

18. 02. 2019. 08:51 >> 08:19

SMRT MOGLA BITI IZBJEGNUTA

Salin rođak: Ubili su Emilijana

Rođak pokojnog Emilijana Sale smatra da je njegova smrt mogla biti izbjegnuta da su malo više vodili računa o cijeloj situaciji.

Avion u kome su se nalazili Emilijano Sala i pilot Dejvid Ibotson, nestao je 21. januara negdje iznad engleskog Kanala, da bi olupina i sa Salinim tijelom bila pronađena skoro mjesec dana kasnije.

Matijas Gati, rođak Emilijana Sale, smatra da je Sala ubijen od strane ljudi koji su organizivali njegovu maršrutu.

"Ubili su Emilijana. Tamo je bilo mnogo neregularnih stvari. Sve u vezi s tim avionom je bilo loše i oni su ga natjerali da uđe u taj avion", izjavio je Matijas Gati.

U Salinom rodnom gradu, Santa Feu, u petak su se oprostili sa njim po posljednji put.

"Postao je važna osoba, a oni su ga ostavili samog pošto je išao sam, bez agenta. Smatram da ovaj slučaj treba da bude istražen, pošto postoji mnogo neregularnosti u vezi s njim. Trebalo je više da vode računa o njemu i da po njega pošalju avion koji je u boljem stanju", nastavio je Gati.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније