Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

17. 02. 2019. 22:47 >> 22:15

SERIJA A

Kiks Napolija, Inter pobijedio Sampdoriju

U posljednjem meču nedjeljnog programa 24. kola Serije A, Napoli i Torino igrali su 0:0 na stadionu San Paolo u Napulju.

Ekipi Karla Anćelotija ovo je treći remi u posljednjih pet mečeva i u sva tri nijesu uspeli da postignu gol. Protiv Torina su imali mnoštvo šansi, 18 šuteva, od čega 10 u okvir gola, ali Sirigu je ostao nesavladan. Na kraju ostalo je 0:0, što znači da su Napolitanci, za koje je svih 90 minuta odigrao Nikola Maksimović, sada na 13 bodova zaostatka za Juventusom.

Torino je na diobi osmog mesta sa Fiorentinom i imaju 35 bodova, samo tri manje od ekipa plasiranih od petog do sedmog mjesta, Atalante, Rome i Lacija.

Ranije danas, fudbaleri Intera pobijedili su večeras u Milanu Sampdoriju sa 2:1 u 24. kolu italijanske Serije A.

"Neroazuri" su poveli golom Danila Dambrosija u 73. minutu, da bi samo tri minuta kasnije Manolo Gabijadini donio izjednačenje Sampdoriji.

Primljeni gol nije mnogo uzdrmao igrače Intera, pošto su ipak dva minuta kasnije došli do nove prednosti a ovaj put strijelac je bio Rađa Naingolan.

Inter je treći na tabeli Serije A sa 46 bodova, dok je Sampdorija 10. sa 33.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније