Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

17. 02. 2019. 19:27   >>  18. 02. 2019. 16:51

"CRNO-BIJELI" OBRANILI TROFEJ

Partizan u dramatičnom finišu osvojio Kup

Košarkaši Partizana odbranili su večeras trofej u Kupu Radivoja Koraća, pošto su u finalnoj utakmici u Nišu pobijedili Crvenu zvezdu sa 76:74 (19:18, 18:15, 18:24, 21:17).

Pobjedu crno-bijelima donio je Džok Lendejl sa linije za slobodna bacanja na 0,2 sekunde prije kraja.

Prethodno je Renfro sa linije za slobodna bacanja odveo Partizan na 71:69, da bi Beron novom trojkom donio preokret crveno bijelima. Radost Zvezde ipak nije dugo potrajala pošto je Renfro uzvratio trojkom, da bi u posljednjih 10 sekundi uslijedila velika drama.

Dobrić je na sedam sekundi prije kraja iznudio dva slobodna bacanja, ali je oba promašio. Ipak, lopta je poslije ofanzivnog skoka Stratosa Perperoglua završila ponovo u Dobrićevim rukama koji je imao lak zadatak da položi loptu u koš za 74:74.

Uslijedio je tajm-aut Andree Trinkijerija, a potom i faul Berona nad Lendejlom, te poeni Australijanca sa linije za slobodna bacanja.

Najzaslužniji za trijumf Partizana bio je Aleks Renfro sa 18 poena i 10 asistencija, dok je Lendejl takodje postigao 18 poena.

U ekipi Zvezde istakao se Bili Beron sa 18 poena, dok su po 17 postigli Džo Regland i Dejan Davidovac.

Partizanu je ovo 15. trofej u domaćem kupu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније