Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

17. 02. 2019. 18:20 >> 17:48

DEFANZIVAC NA CIJENI

Junajted spremio 102 miliona eura za Kulibalija

Fudbalski klub Mančester junajted pripremio je novu ponudu od 102 miliona eura za igrača Napolija Kalidua Kulibalija, prenijeli su danas britanski mediji.

"Polaskan sam i lepo je to čuti, ali koncentrisan sam samo na Napoli i da dokažem šta umijem na terenu. Imam mnogo motiva u Napoliju, želimo da dokažemo da smo na vrhuhnskom nivou, a ja želim još da napredujem", rekao je Kulibali.

Uprkos tim izjavama, engleski mediji prenijeli su da Kulibali želi da igra u Premijer ligi.

Za 27-godišnjeg defanzivca su navodno zainteresovani Čelsi, Arsenal i Mančester siti, ali je najozbiljniji Mančester junajted, čija je uprava dozvolila treneru Oleu Gunaru Solšeru da ponudi za fudbalera 102 miliona eura.

Kulibali je potpisao novi ugovor sa Napolijem prošlog septembra, do juna 2023. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније