Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

17. 02. 2019. 17:18 >> 16:50

FIORENTINA UBJEDLJIVA

Đenova savladala Lacio, pobjede Empolija i Udinezea

Fudbaleri Empolija pobijedili su danas na svom terenu Sasuolo sa 3:0, u utakmici 24. kola italijanskog prvenstva.

Rade Krunić donio je vođstvo Empoliju u 34. minutu, a tri minuta kansije drugi gol postigao je Afrije Akva. Konačan rezultat postavio je Dijego Farijas u 60. minutu.

Empoli je ostvario petu pobjedu u prvenstvu, zauzima 17. mjesto na tabeli sa 21 bodom i ima tri boda više, ali i utakmicu više od Bolonje, koja se na 18. mjestu nalazi prva ispod crte u zoni ispadanja.

Sasuolo je posljednje tri utakmice bez pobjede i 11. je na tabeli sa 30 bodova.

Đenova je kao domaćin pobijedila Lacio sa 2:1.

Lacio je poveo u 44. minutu golom Milana Badelja, a izjednačio je Antonio Sanabrija u 75. minutu. Pobjedu Djenovi donio je Domeniko Krišito golom u trećem minutu nadoknade vremena.

Crnogorski reprezentativac Adam Marušić odigrao je cijeli meč za rimski tim.

Lacio je sedmi na tabeli sa 38 bodova, a Đenova zauzima 13. mjesto sa 25.

Fudbaleri Udinezea pobijedili su na svom terenu Kjevo golom Lukaša Teodorčika u 86. minutu.

Udineze je prekinuo niz loših rezultata i zauzima 15. mjesto na tabeli sa 22 boda, dok je Kjevo posljednji na tabeli sa devet bodova.

U prvom meču dana, fudbaleri Fiorentine pobijedili su na gostujućem terenu Spal sa 4:1.

Spal je poveo u 36. minutu golom Andrea Petanje, a izjednačio je Edimilson Fernandeš u 44. minutu.

U 74. minutu fudbaler Fiorentine Enrike Kijeza pao je poslije jednog duela u šesnaestercu, njegova ekipa tražila je penal, ali se sudija nije oglasio već je dozvolio da se igra nastavi. Odmah poslije toga u nastavku akcije gol za Spal postigao je Matija Valoti.

Sudija je poslije toga prekinuo igru, odgledao je snimak i uz pomoć VAR tehnologije poništio je taj gol domaćih i dosudio penal za Fiorentinu poslije prethodnog starta nad Kijezom.

Penal je iskoristio Žordan Veretu i Fiorentina je u 79. minutu povela sa 2:1. Dva minuta kasnije treći gol za gosujući tim postigao je Đovani Simeone, a konačan rezultat postavio je Žerson u 88. minutu.

Fiorentina je poslije osme pobjede osma na tabeli sa 35 bodova. Spal je pretrpio drugi uzastopni poraz, ukupno 12. u prvenstvu i zauzima 15. mjesto na tabeli sa 22 boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније