Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavila: M.M ]

17. 02. 2019. 12:48 >> 13:17

DRUGOLIGAŠI UVELIKO TRENIRAJU

Mladost parirala najboljima

Fudbaleri Mladosti iz Lješkopolja, lideri na tabeli Druge lige, u kontrolnim mečevima remizirali sa OFK Titogradom 0:0 i izgubili od Sutjeske 0:2, ali u stručnom štabu zadovoljni prikazanom igrom.

Prvoligaši startuju u utorak a drugi dio sezone u Drugoj ligi počinje 3. marta utakmicama 20. kola.Mladost iz Lješkopolja dominirala je u prvom dijelu prvenstva i osvojila 38 bodova. Sa po 30 na drugom i trećem mjestu prezimili su timovi Bokelja i Koma i to je udarna "trojka"koja je najbliža naslovu najboljeg, odnosno direktnom plasmanu u društvo najboljih ili kroz "baraž" mečeve.

Lješkopoljci su odigrali seriju kontrolnih susreta a izmedju ostalih testirali su svoje mogućnosti protiv ponajboljih prvoligaša OFK Titograda i Sutjeske i potvrdili da imaju visok potencijal.

"Zadovoljan sam igrom tokom priprema, ali ti dueli su jedno a prvenstveni nešto sasvim drugo. U posljednjim mečevima sa Titogradom smo odigrali remi bez pogodaka a od Sutjeske izgubili 0:2 u većem dijelu ravnopravnog meča. Imaćemo još dvije provjere. U utorak, 19. ovog mjeseca u 13 sati na Stadionu u Lješkopolju odigraćemo utakmicu sa najboljim timom Sjeverne regije Ibrom iz Rožaja, a generalnu probu pred drugi dio sezone odigraćemo iduće nedjelje protiv konkurenta za najviši plasman Koma", kazao je za Radio Crne Gore Vojo Pejović, trener lidera drugoligaškog karavana.

Iskusni stručnjak ponovio je da još ništa nije gotovo kada je u pitanju borba za prvo mjesto i selidba u najviši rang takmičenja.

"Imamo osam bodova prednosti, ali predstoji još 17 utakmica.Svi konkurenti su se pojačali, pa moramo dati maksimum kako bismo sačuvali lidersku poziciju i ostvarili najveći uspjeh kluba", zaključio je Vojo Pejović.

Željko Šoć, RTCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније