Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

11. 02. 2019. 21:13   >>  20:44

SPECIJALNI KOMENTATOR

Murinjo potpisao za RT

Portugalski fudbalski trener Žoze Murinjo, poslije otkaza u Mančester junajtedu, našao je posao kao specijalni komentator na ruskoj televiziji RT.

RT je danas najavila da će Portugalac voditi emisiju "On the touchline with Jose Mourinho" koja će se emitovati svake dvije nedjelje od 7. marta.

Murinjo bi u emisiji trebalo da iznese analize utakmica u Ligi šampiona, kao i uvide o dešavanjima u svijetu fudbala.

Prva emisija će biti emitovana poslije prvih uzvratnih utakmica osmine finala Lige šampiona, a posljednja posle finala u Madridu 1. juna.

Murinjo je u decembru dobio otkaz u Mančester junajtedu zbog loših rezultata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније