Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

10. 02. 2019. 19:07   >>  18:36

"GRAĐANI" BROJALI DO ŠEST

Siti deklasirao Čelsi, Aguero ispisao istoriju

Fudbaleri Mančester sitija pobijedili su na svom terenu Čelsi sa 6:0 u posljednjoj današnjoj utakmici 26. kola engleske Premijer lige.

"Građani" su pred svojim navijačima tokom cijele utakmice bili izvanredni, svih 90 minuta su napadali i na kraju se ubjedljivo revanširali Čelsiju za poraz iz prvog dijela sezone.

Domaćin je poveo golom Rahima Sterlinga u četvrtom minutu, da bi Serhio Aguero u 13. sjajnim udarcem sa oko 20 metara povisio na 2:0.

Samo šest minuta kasnije argentinski napadač je postigao svoj drugi gol, da bi Ilkaj Gundoan u 25. doveo "građane" do 4:0.

Pitanje pobjednika bilo je riješeno već u tim trenucima, tako da je drugo poluvrijeme bila čista formalnost.

Siti je u 56. minutu preko Aguera iz jedanaesterca došao do 5:0. Argentinac je tako upisao 11. het-trik i izjednačio se sa doskorašnjim rekorderom Alanom Širerom. On je ujedno postao najbolji striječac Sitija svih vremena.

Konačan rezultat postavio Sterling u 80. minutu.

Mančester siti je prvi na tabeli sa 65 bodova, koliko ima i drugoplasirani Liverpul, ali uz utakmicu manje, dok je Čelsi šesti sa 50.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније