Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

10. 02. 2019. 23:10   >>  22:37

REZULTAT U DRUGOM PLANU

Igrači i navijači Nanta se oprostili od Sale

Fudbaleri Nanta izgubili su danas na svom terenu od Nima sa 4:2 u utakmici 24. kola francuske Lige 1, ali rezultat na ovom meču je bio u drugom planu.

Navijači i fudbaleri Nanta su posljednji put odali počast bivšem igraču Emilijanu Sali koji je nedavno poginuo u avionskoj nesreći iznad Lamanša.

Prije utakmice na centru terena bio je raširen transparent sa Salinim likom, a na velikom ekranu je prikazano svih 48 golova koje je on postigao na 133 utakmice za taj klub.

Igrači su na teren izašli u crnim dresovima s njegovim imenom na leđima, dok je 37.000 navijača sve vrijeme skandiralo njegovo ime.

Utakmica je potom kratko prekinuta u devetom minutu obzirom da je Sala nosio dres sa brojem devet.

Nant je saopštio da će povući dres sa njegovim brojem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније