Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

10. 02. 2019. 17:38 >> 17:07

REMI BOLONJE I ĐENOVE

Preokret Atalante, pobjede Frosinonea i Torina

Fudbaleri Atalante pobijedili su danas na svom terenu SPAL sa 2:1, u utakmici 23. kola italijanske Serije A.

SPAL je poveo već u osmom minutu golom Andree Petanje, ali je Atalanta u drugom poluvremenu preokrenula rezultat. Strijelci za pobjednički bili su Josip Iličić u 57. i asistent kod prvog pogotka, Duvan Zapata u 79. minutu.

Atalanta je upisala 11. pobjedu od početka šampionata i četvrta je na tabeli sa 38 bodova, dok je SPAL na 14. poziciji sa 22.

Fudbaleri Frosinonea upisali su treću pobjedu u sezoni, pošto su u gostima bili bolji od Sampdorije sa 1:0. Jedini gol na meču postigao je Danijel Čiofani u 25. minutu.

Sampdorija je deveta na tabeli sa 33 boda, dok je Frosinone pretposljednji sa 16.

Istim rezultatom slavio je i Torino na svom terenu protiv Udinezea poslije 101. minuta igre. Gol, vrijedan tri boda, postigao je Ola Aina u 31. minutu.

Udineze je u drugom poluvremenu imao veliki priliku da izjednači, ali Rodrigo De Paul nije iskoristio jedanaesterac u 74. minutu dosuđen nakon što je sudija pogledao video snimak.

Do kraja meča VAR je bio još jednom u prvom planu. Stefano Okaka je pogodio mrežu Torina, ali je slavlje gostujućih igrača kratko trajalo, pošto je nakon pregledanog snimka sudija poništio pogodak zbog ofsajda.

Torino je trenutno osmi na tabeli Serije A sa 34 boda, dok je Udineze na 16. mjestu sa 19.

Fudbaleri Bolonje i Đenove odigrali su danas neriješeno 1:1.

Bolonja je povela u 17. minutu golom Matije Destra, a izjadnačenje i bod Đenovi donio je Lukas Lerager u 33. minutu.

Nakon 23 odigrana kola, Đenova je na 13. mjestu na tabeli sa 25 osvojenih bodova, dok je Bolonja 17. sa sedam bodova manje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније