Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

02. 02. 2019. 17:53   >>  17:23

BORUSIJA NA PLUS 7

Remi Dortmunda, poraz Bajerna

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda odigrali su danas u Frankfurtu neriješeno 1:1 sa Ajntrahtom, u utakmici 20. kola Bundeslige.

Borusija je povela u 22. minutu golom Marka Rojsa, a izjednačio je Luka Jović u 36. minutu. Jović je postigao 14. gol u prvenstvu i prvi je strelac Bundeslige. Iza njega je Rojs sa 13 golova, a treći je Robert Levandovski iz Bajerna sa 12.

Borusija je prekinula niz od tri pobjede, a i dalje je prva na tabeli sa 49 bodova, sedam više od Bajerna iz Minhena, koji je u Leverkuzenu izgubio od Bajera sa 1:3. Ajntraht je vezao drugi remi i peti je na tabeli sa 32 boda.

Bajern je pretrpio četvrti poraz u sezoni. Ekipa Nika Kovača povela je u 41. minutu golom Leona Gorecke, a Bajer je preokrenuo golovima Leona Bejlija u 53. i Kevina Folanda u 63. minutu. Pobjedu domaćima obezbijedio je Lukas Alario u 87. minutu.

Šampion Njemačke je prekinuo niz pobjeda i zaostaje sedam bodova za Borusijom, dok je Bajer vezao dvije pobjede i zauzima sedmo mjesto na tabeli sa 30 bodova.

Fudbaleri Volfsburga pobijedili su Hertu u Berlinu sa 1:0, golom Vauta Veghorsta u 65. minutu.

Volfsburg je šesti na tabeli sa 31 bodom, a Herta je deveta sa tri boda manje.

Hofenhajm je odigrao neriješeno 1:1 sa Fortunom, a istim rezultatom završena je utakmica Nirnberga i Verdera iz Bremena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније