Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

02. 02. 2019. 17:17   >>  16:50

SOLSKJER OPTIMISTA

Možda uđemo u Top 4 prije nego što smo očekivali

Ole Gunar Solskjer, privremeni menadžer Mančester junajteda smatra da njegov tim, bez obzira na izuzetno težak raspored koji ga čeka u februaru, može ući u top četiri Premijer lige prije nego što su u klubu očekivali.

Junajted se trenutno nalazi na šestom mjestu s dva boda manje od četvrtoplasiranog Arsenala i petoplasiranog Čelsija. "Crvene đavole" čekaju dva gostovanja kod Lestera i Fulama pa onda niz od tri izuzetno teške utakmice protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona, Čelsija u FA kupu i na kraju Liverpula u prvenstvu.

"Osjećam da smo jako dobro pripremljeni. Šest sedmica smo zajedno. Saznali smo koje su naše prednosti, a koje slabosti. Mislim da smo se izdigli iznad većine izazova. Naravno, usporila su nas dva primljena gola protiv Barnlija, ali možda će nas to natjerati da pređemo na sljedeći nivo. Mislim da smo sami sebi stvorili šansu da uđemo u top četiri prije nego što smo očekivali. Nije puno utakmica pred nama. Ipak, između svake od njih imamo sedmicu, ali to su definitivno jako teški protivnici", rekao je Solskjer za britanske medije i nastavio:

"Počinjemo s utakmicom protiv Lestera, a i Fulam nakon toga je težak protivnik. Onda imamo tri velike utakmice s PSŽ-om, Čelsijem i Liverpulom, i to jednu za drugom. I onda kada mislite da ste prošli najteži period, čeka nas još jedan komplikovan duel s Kristal Palasom. Naporan mjesec, ali smo spremni. Imamo veliki izbor. Sada je izvan stroja samo Markos Roho, a ostali su zdravi i spremni."

Mančester junajted je od dolaska Solksjera na klupu sredinom decembra prošle godine u nizu od devet utakmica bez poraza, ostvarivši osam pobjeda i remi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније