Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

30. 01. 2019. 13:24 >> 12:55

NEĆE NA OPERACIJU

PSŽ potvrdio: Nejmar van terena 10 nedjelja

Poslije nekoliko dana nagađanja koliko će Nejmar odsustvovati zbog povrede, Pari Sen Žermen je zvaničnim saopštenjem otklonio dileme.

Brazilac će van terena provesti 10 nedjelja, što znači da će propustiti obje utakmice osmine finala Lige šampiona protiv Mančester junajteda (12. februar i 6. mart).

Nejmaru je dijagnostikovan prelom pete metatarzalne kosti desne noge, a , kako je saopšteno, neće morati na operaciju.

"U utorak uveče, Pari Sen Žermen okupio je u trening centru medicinske stručnjake svjetskog renomea, kako bi se ocijenilo stanje Nejmarove povrede, pretrpljene u utakmici protiv Strazbura u Kupu Francuske, 23. januara. Poslije detaljne analize specijalista, postignut je konsenzus da se povreda pete metarzalne kosti liječi konzervativnim tretmanom. Očekuje se da se vrati na teren u narednih deset nedjelja", piše u klupskom saopštenju.

Dodaje se sa je Nejmar "apsolutno prihvatio" odluku.

Brazilski reprezentativac je ove sezone odigrao 13 mečeva u prvenstvu Francuske i postigao je 13 golova, uz 6 asistencija, dok je u Ligi šampiona pet puta bio strijelac u šest duela.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније