Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

29. 01. 2019. 12:13   >>  18:49

BAREM JEDAN TROFEJ

Solskjer: Želimo više od četvrtog mjesta u Premijer ligi

Ole Gunar Solskjer, menadžer Mančester junajteda izjavio je da ne bi bio zadovoljan samo plasmanom među prva četiri tima u Premijer ligi, nego da želi više od toga, odnosno bar jedan trofej.

Solskjer je od dolaska na klupu Junajteda, gdje je naslijedio smijenjenog Žozea Murinja, nanizao osam pobjeda - šest u prvenstvu i dvije u FA kupu. Norvežanin se već upisao u klupsku istoriju, kao menadžer s najboljim startom, a prethodno je to učinio i kao igrač "crvenih đavola".

"To nije ostvarenje sna, biti među prva četiri. Mančester junajted treba uvijek da teži tome da osvoji ligu. Ne možemo to uraditi ove sezone, ali moramo gledati naprijed kako da to napravimo. Imamo Ligu šampiona, imamo FA kup, ne možemo samo reći da želimo biti među prva četiri i to je to", kazao je Solskjer i dodao:

"Trenutno smo šesti u Premijer ligi, tako da smo daleko od vodećih timova. U ovom trenutku je izazov da budemo među prva tri tima. Realno gledajući, mislim da o prva dva mjesta ne možemo razmišljati", ocijenio je Norvežanin.

Solskjer je istakao i da je oduševljen reakcijom igrača, njihovim zalaganjem i timskim duhom koji su pokazali, te da period do kraja sezone treba iskoristiti kako bi se pripremili za lov na titulu šampiona naredne godine.

Mančester junajted nakon 23 odigrana kola u Premijer ligi zauzima šestu poziciju sa 44 boda, čak 16 manje od lidera Liverpula i 12 od drugoplasiranog Mančester sitija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније