Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

28. 01. 2019. 13:10   >>  12:44

SOLŠER OČEKUJE

"Svi igrači ostaju u Junajtedu"

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solšer rekao je danas da ne očekuje da će biti odlazaka iz kluba tokom januarskog prelaznog roka.

Mediji su spekulisali da bi fudbalere Mateo Darmijan mogao da ide na pozajmicu u Juventus do kraja sezone, pošto nema veliku minutažu ove sezone. Prelazni rok završava se u četvrtak.

"U ovom trenutku, mislim da svi igrači ostaju, pošto nije postignut nikakav dogovor sa drugim klubovima. Međutim, ima još nekoliko dana, a ja ne učestvujem u pregovorima i šta se desi - desi se. Biće dobro kada se završi prelazni rok pa da se koncentrišemo na ekipu i unaprijedimo one igrače koji ostanu", rekao je Solšer, prenio je Skaj.

Ekipu bi mogao da napusti i Andreas Pereira koji nije počeo utakmicu otkako je u prve dvije na početku sezone bio starter.

"Ne, ne mogu da zamislim da ode na pozajmicu, pošto Andreas radi fantastično na treninzima. On bi mogao da igra nekoliko utakmica u završnici sezone", dodao je Solšer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније