Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

23. 01. 2019. 17:25   >>  22:10

ZVANIČNO

Iguain novi igrač Čelsija

Doskorašnji napadač Milana Gonzalo Iguain prešao je u Čelsi.

Milan je sinoć postigao dogovor o transferu Kšištofa Pjonteka iz Đenove, što je omogućilo transfer Iguaina u Čelsi.

"Kada mi se ukazala prilika da dođem u Čelsi morao sam da je iskoristim. To je tim koji mi se uvijek dopadao, imaju bogatu istoriju, divan stadion i igraju u Premijer ligi, ligi u kojoj sam uvijek želio da igram. Jedva čekam da počnem i nadam se da ću se brzo prilagoditi", rekao je Iguain, objavljeno je na sajtu Čelsija.

Iguain nije u ponedjeljak igrao za Milan protiv Đenove, a trener "roso-nera" Đenaro Gatuzo tada je rekao da mu je argetinski napadač priznao želi da pređe u Čelsi. Iguain je na pozajmici u Milanu iz Juventusa, a ove sezone postigao je šest golova.

Milan i Čelsi su se dogovorili o uslovima pozajmice do juna, uz obavezu da obnove ugovor na još 12 mjeseci, pod određenim uslovima.

Iguain će ponovo sarađivati sa trenerom Sarijem, sa kojim je bio u Napoliju u sezoni 2015/2016. Iguain je tada postigao 36 golova i izjednačio rekord Serije A.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније