Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 08. 2013. 16:13 >> 16:14

VATRENO KRŠTENJE

Pelegrini: Bili smo sjajni

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini, bio je vrlo zadovoljan nakon uvjerljive pobjede nad Njukastlom.

„Za mene je najvažnija prezentacija, a mi smo svih 90 minuta pokušavali igrati fudbal. Bili smo agresivni na loptu, imali barem sedam gol šansi i postigli četiri gola. Što drugo mogu tražiti“, kazao je Pelegrini.

Čileanac je posebno pohvalio igru Edina Džeka u oba pravca i istakao da je zaslužio postići gol protiv Njukastla.

"Jako vjerujem u Edina Džeku. Šteta što nije zabio protiv jer je imao puno prilika, ali igrao je jako dobro. Svi znamo da je jako dobar s loptom, ali igrao je jako dobro i bez lopte. Puno je radio na povratku lopte u naš posjed, a imao je tri ili četiri dobre prilike i zaslužio je dati gol", istaknuo je Pelegrini.

Pelegrini smatra da će Džeko u ovoj sezoni biti na nivou od prije dvije godine kada je stigao u redove „građana“.

„Siguran sam da ćemo ove godine vidjeti Džeka kojeg je Mančester Siti kupio prije dvije godine iz Volfsburga. Razgovarao sam s njim prvog dana kada sam došao ovdje i siguran sam da ćemo gledati Džeka kakvog svi vi čekate“, dodao je Pelegrini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније