Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 08. 2013. 14:40   >>  14:40

GLADAN TROFEJA

Mojes: Van Persi može još bolje

Menadžer Mančester Junajteda Dejvid Mojes, oduševljen je pruženim partijama Robina Van Persija na startu sezone i smatra da Holandjanin može još da napreduje.

Mojes smatra da je Van Persi gladan trofeja i da ga to tjera naprijed da bude još bolji.

„Protiv Svonsija je pokazao da je igrač koji pravi razliku, ali uvjeren sam da on može još bolje, prije svega zbog toga što je gladan trofeja. Prije nekoliko dana pitao sam igrače koliko titula u Premijer ligi su osvojili, Gigs je odgovorio 13, većina ostalih pet ili šest, a Robin samo jednu. Mislim da ga to tjera napred“, rekao je Mojes.

Van Persi je postigao dva gola na startu Premijer lige protiv Svonsija, kao i u meču za Superkup Engleske protiv Vigana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније