Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

14. 01. 2019. 21:52 >> 21:22

KLOP PRIZNAO

"Napravio sam nekoliko velikih grešaka"

Menadžer Liverpula Jirgen Klop priznao je da je do sada u trenerskoj karijeri napravio nekoliko velikih grešaka.

Dodao je da je jedna od najvećih grešaka to što nije ranije prepoznao talenat 26-godišnjeg Sadia Manea, napadača koji trenutno sjajno igra u Liverpulu.

"Napravio sam nekoliko grešaka u životu, a jedna od najvećih je što nijesam kupio Sadia još kada sam bio u Dortmundu. Bio je u mojoj kancelariji, pričali smo. Ali poslije toga nijesam bio siguran da je on taj. I kako sam samo pogriješio", kazao je Klop.

Istakao je da se radi o vrlo talentovanom igraču, ali i odličnoj osobi.

"On je zaista odličan momak i život mi je dao drugu šansu da radim s njim i nadam se da ćemo obojica iskoristiti ukazanu priliku", rekao je njemački strateg i dodao:

"On je izuzetan igrač", dodao je Klop.

Upravo Njemac je Manea doveo u Liverpool u ljeto 2016. godine za 41 milion eura, a, dok je bio trener Borusije Dortmund, mogao ga je da ga dovede za 23 miliona eura u ljeto 2014. godine.

U dosadašnjoj karijeri Mane je igrao za Mec, Red Bul Salcburg, Sautempton i Liverpul. U dresu reprezentacije Senegala je u 58 mečeva postigao 15 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније