Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Cetinjski list ]

14. 01. 2019. 17:47   >>  17:57

LOVĆEN POČEO PRIPREME

Miljenović: Cilj opstanak u ligi

Današnjom prozivkom koju je izvršio trener Aleksandar Miljenović, fudbaleri Lovćena krenuli su sa pripremama za nastavak sezone. Na prvoj prozivci bio je prisutan veći broj igrača koji su u prvom dijelu nosili dres Lovćena, ali i nova pojačanja, Ivan Pejaković, Andrija Kaluđerović i Blažo Rajović.

Strateg cetinjskog tima Aleksandar Miljenović, istaao je za Radio Cetinje da je primarni cilj Lovćena opstanak u elitnom rangu. Takođe, Miljenović vjeruje da će uz dobar rad njegova ekipa doći i do finala Kupa Crne Gore.

"Cilj kluba isti je kao i na početku sezone, a to je opstanak u drušvu najboljih. Uz to, vjerujem da se uz dobar rad i zalaganje može doći i do posljednje stepenice u Kupu. Doveli smo tri kvalitetna i provjerena igrača koji će biti od pomoći na našem putu ka cilju. Ekipa će sigurno izgledati drugačije u dugom dijelu sezone, vjerujem kvalitetnije i konkurentnije", rekao je Miljenović.

Treninge u prvoj fazi priprema, fudbaleri Lovćena odrađivaće na terenima lješkopoljske Mladosti. Nakon toga, krajem tekućeg mjeseca, ekipa će otputovati na primorje gdje će odgraditi desetodnevne pripreme.

"U narednih par dana zbog snijega prinuđeni smo da treniramo u Podgorici. Ovom prilikom žeim da se zahvalim rukovodstvu Fudbalskog kluba Mladost Lješkopolje i njihovom treneru, zbog toga što su nam izašli u susret i ustupili teren na korišćenje, što je bio slučaj i prethodne godine. Nakon desetak dana treninga, preselićemo se na primorje gdje ćemo boraviti određeni period tokom kojeg ćemo odigrati i minimum pet prijateljskih utakmica kako bi se ekipa što bolje uigrala", dodao je Miljenović.

Strateg cetinjskog tima ističe da ga posebno raduje da se klub polako ali sigurno organizaciono uzdiže, što će, nada se, olakšati proljećnji dio sezone.

"Moram istaći da se klub organizaciono uzdiže. To je svakako ono što raduje i što uliva nadu za bolje proljeće našeg tima. Nadam se da će igrači odgovoriti svojim izazovima i da će opravdati očekivanja", zaključio je Miljenović.

Cetinjani nakon jesenje polusezone zauzimaju devetu poziciju na tabeli Prve CFL. Oni imaju sedam bodova više od posljednjeplasiranog Mornara, ali i šest manje u odnosu na ekipe koje su van zone baraža.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније