Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

13. 01. 2019. 17:23 >> 16:56

SAVLADAO BORNMUT

Everton se učvrstio na sredini tabele

Fudbaleri Evertona pobijedili su danas na svom "Gudison Parku" Bornmut sa 2:0, u utakmici 22. kola engleske Premijer lige.

U duelu dvije ekipe koje se nalaze na sredini tabele, presudno je bilo bolje drugo poluvrijeme domaće ekipe.

Bornmut je bio nešto opasniji u prvom dijelu igre, ali nije uspio da dođe do gola. Evertonov golman Pikford je dva puta dobro odbranio, a jednom je i stativa spasila domaće.

Ipak, u drugom poluvremenu je Everton bio taj koji je uspio da prvi stigne do pogotka. Igrao se 61. minut kada je Lukas Dinje ubacio, a Kourt Zuma glavom pogodio za vodstvo svog tima. Gosti su do kraja meča napravili veliki pritisak ne bi li barem došli do boda, ali nijesu uspjeli. Na kraju su u šestom minutu nadoknade primili još jedan gol, a strijelac je bio Kalver-Levin.

Everton je sada na 10. mjestu Premijer lige sa 30 osvojenih bodova, dok je Bornmut dva mjesta ispod sa tri boda manje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније