Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

12. 01. 2019. 23:37 >> 23:20

ŽELE TRI BODA

Solskjer: Protiv Totenhema nećemo naivno napasti

Ole Gunar Solskjer, menadžer Mančester junajteda kazao je da u nedjelju u derbiju 22. kola Premijer lige na Vembliju njegov tim neće naivno napasti Totenhem.

Od kako je sjeo na klupu svog bivšeg kluba u decembru, kada je naslijedio Žozea Murinja, norveški trener je pobijedio svih pet utakmica. Naravno, nada se nastavku pobjedonosnog niza, ali je i oprezan jer je svjestan da Junajted čeka izuzetno jak rival, tim koji je u najbolja tri Premijer lige.

"Kada igrate protiv dobre ekipe morate se braniti. Morate da zaslužite da pobijedite u takvim utakmicama. Nećemo se kockati i biti naivni, ali Mančester junajted je sinonim za napadački fudbal. Moramo da odemo tamo i odigramo napadačku utakmicu, moramo pobijediti da bi im prišli na tabeli. Idemo da uzmemo tri boda. Odlazak na Vembli u dresu Mančester junajteda izvlači najbolje iz većine igrača. Nadam se da ćemo to i vidjeti", jasan je Solskjer.

Junajted trenutno zaostaje šest bodova za četvrtim mjestom koje donosi plasman u Ligu šampiona, a drži ga Čelsi. Totenhem je jednu poziciju iznad sa deset bodova više od tima sa Old Traforda. No, Solskjer vjeruje da će njegov igrači iznenaditi mnoge plasmanom na kraju sezone.

"Moji igrači znaju da su dobri, jer nastupaju za Mančester junajted. Ako se držimo zajedno i dajemo sve od sebe svaki dan, možda bi smo mogli da iznenadimo načinom na koji ćemo završiti sezonu", optimista je Norvežanin.

Derbi meč 22. kola Premijer lige između Totenhema i Mančester junajteda igraće se u nedjelju na Vembliju sa početkom u 17.30 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније