Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.Lj. ]

12. 01. 2019. 12:10 >> 11:53

SKANDAL

Bjelsa priznao da je špijunirao Kauntija

Menadžer Lids junajteda Marselo Bjelsa priznao je da je slao svoje saradnike da špijuniraju trening Derbi Kauntija uoči derbija 27. kola Čempionšipa.

 

Lids je u petak uveče savladao tim koji predvodi Frenk Lampard 2:0, golovima Rufa u prvom i Herisona u drugom poluvremenu i učvrstio se na prvom mjestu na tabeli.

BBC je prenio da je Fudbalski savez Engleske (FA) pokrenuo istragu u vezi sa navodima da je član stručnog štaba Lidsa primijećen da se sumnjivo ponaša ispred trening terena Derbija.

On je uhvaćen sa dvogledom, rezervnom odjećom i kliještima koja je iskoristio da provali u kompleks.

"Ja sam odgovoran za ovaj incident. Nije stvar u tome da li je legalno ili ne, da li je ispravno ili ne. Pričao sam sa Lampardom i on mi je rekao da ne poštujem klub. Ja imam svoje viđenje, ali je bitno ono što misle Lampard i Derbi. Nisam tražio dozvolu Lidsa i ja sam odgovoran za to. Koristim ovo od kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo sa Argentinom. Nije nelegalno i javno smo pričali o tome", rekao je Bjelsa.

Za Bjelsu se 2010. tvrdilo da je regrutovao dječaka iz škole u koju ide njegova ćerka da špijunira protivnički tim, nakon što mu je on rekao da poznaje fudbal, a iskusni stručnjak "provjerio" njegovo znanje.

Nema sumnje da će ovaj incident ostaviti veliku mrlju na sjajnu sezonu Lidsa koji je na dobrom putu da se vrati u Premijer ligu prvi put od 2004. godine.

Lids ima pet bodova više od prvog pratioca Noriča, uz meč više, a sedam bodova prednosti u odnosu na trećeplasirani Šefild Junajted.
I Lampardov Derbi se bori za PL, ali prije svega za mjesto u plej-ofu, trenutno drži posljednju, šestu poziciju koja vodi u baraž sa 43 boda, četiri ispred Notingem Foresta, Birmingema i Kvins Park Rendžersa koji imaju po meč manje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније