Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

10. 01. 2019. 14:28 >> 13:59

OD LJETA U TORINU

Remzi postigao dogovor sa Juventusom

Fudbaler Arsenala Aron Remzi postigao je dogovor o transferu sa Juventusom, u koji će preći na ljeto, prenio je danas Skaj.

Remzi će na kraju sezone, kada mu istekne ugovor sa londonskim klubom, kao slobodan igrač preći u Juventus.

On će u nedjelju obaviti ljekarske preglede, a očekuje se da će sve biti završeno do sljedeće srijede, odnosno poslije Superkupa Italije između Juventusa i Milana. 

Remzi je od 1. janaura mogao da pregovara o predugovoru sa klubovima van Engleske, pošto nije uspio da dobije novi ugovor u Arsenalu.

On je 2008. godine iz Kardifa prešao u Arsenal, sa kojim je osvojio tri FA kupa, od kojih je u dva finala Hal (2014) i Čelsi (2017) postigao pobjedonosne golove.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније