Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

07. 01. 2019. 16:34 >> 16:06

STIGAO IZ SITIJA

Dijas novi fudbaler Real Madrida

Španac Brahim Dijas od danas je novi fudbaler Real Madrida.

Dosadašnji fudbaler Mančester sitija Brahim Dijas prošao je ljekarske preglede i potpisao ugovor na šest i po godina. Finansijski detalji transfera nijesu objavljeni, mediji spekulišu da je vrijedan 15 miliona funti, a da bi mogao da dostigne i 22 miliona.

"Došao sam u klub o kome sam od malena sanjao. Nijesam mogao da dobijem bolji božićni poklon od toga da zaigram u Real Madridu. Kada sam odlučio da napustim Mančester siti imao sam samo tri opcije, prvu - da igram za Real Madrid, drugu - da igram za Real Madrid i treću - da igram za Real Madrid", rekao je Dijas na predstavljanju.

Dijas (19) je odigrao ukupno 50 minuta za Mančester siti u Premijer ligi prošle sezone, a ove sezone nije igrao u tom takmičenju.

U tri utakmice u Liga kupu je bio starter, a bio je dvostruki strijelac u pobjedi protiv Fulama, 2:0, u novembru.

"Nijesam želio da odem u neki drugi klub, nemoguće je otići u bolji. Obećavam da ću pružiti 100 odsto od prvog dana i opravdati povjerenje koje mi je ukazano", dodao je španski igrač.

U njegovom ugovoru postoji klauzula po kojoj će Mančester siti dobiti 15 odsto od svakog narednog transfera, a ta cifra će porasti na 40 odsto, ako pređe u Mančester junajted, prenijeli su britanski mediji.

Dijas je odbio ponudu da produži ugovor sa Mančester sitijem, a na kraju sezone napustio bi klub kao slobodan igrač.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније