Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila M.L.B. [ b92.net ]

01. 01. 2019. 11:55 >> 11:27

RONALDO PORUČIO

Nijesam opsjednut nagradama

Napadač Juventusa Kristijano Ronaldo imao je još jednu odličnu godinu, iako nije osvojio "Zlatnu loptu".

Portugalac, koji je ljetos iz Reala prešao u redove Juventusa, odlično igra i u dresu šampiona Italije, ali ističe da nije zainteresovan za individuealna priznanja.

"Nijesam opsjednut tim individualnim nagradama. Za mene je najvažnije da osvajam pehare sa svojim timom. Sve ostalo dolazi kao normalna posljedica kolektivnog uspjeha", rekao je Kristijano u intervjuu za list "Rekord".

Iako je navijače širom svijeta proteklih sezona navikao da obara brojne rekorde kada je riječ o golovima, kaže da kad igra uopšte ne razmišlja o tome.

"Kad sam na terenu ne mislim o rekordima i brojkama. Sada je jako teško pobjeđivati, tako da sam svjestan toga da moram naporno da radim kako bih ostao na vrhu, u top formi", dodao je Ronaldo.

On je sa porodicom trenutno u Dubaiju gdje ga očekuje dodjela priznanja "Global Soker", gdje je nominovan za igrača godine, zajedno sa Kilijanom Mbapeom i Antoanom Grizmanom.

Ronaldo ima veliku želju da ponovo osvoji veliki trofej UEFA, ali ovog puta sa Juventusom.

"Sjajno je kada osvojite pehar Lige šampiona. To me svakako čini srećnim. Ako se to ponovo ne dogodi, neće biti smak svijeta", kaže golgeter Stare Dame, koji je najavio i da će u 2019. biti na raspolaganju selektoru Portugala za kvalifikacije za Evro 2020.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније