Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B92 [ Objavio: O.Z. ]

31. 12. 2018. 16:02   >>  15:37

FRANCUZ PREPOROĐEN

Pogba: Ovo je stil kojim želimo da igramo

Ekipa Mančester junajteda igra mnogo bolje otkako je zamijenjen trener.

"Crveni đavoli" su postigli 12 golova u tri posljednja premijerligaška meča, što je prvi put od 2011. godine, u periodu od 21. do 31. decembra.

U nedjelju je Junajted savladao Bornmut 4:1, a dvostruki strijelac bio je Pol Pogba.

"Bila nam je potrebna pobjeda, ali i dobra igra. Vraćamo se, dug put je pred nama, ali lijepo je završiti godinu na ovakav način", rekao je Pogba.

Francuz je jedan od igrača koji se preporodio dolaskom Olea Gunara Solskjera, u tri utakmice pod vođstvom Norvežanina postigao je četiri gola uz dvije asistencije.

"Mi smo Mančester junajted i mi moramo da budemo u vrhu tabele, ovo je samo reakcija svih igrača i svi uživaju. Drugačije je, pobjeđivali smo i pod drugim trenerom, ali radi se o drugačijem stilu igre, ofanzivniji smo i stvaramo više šansi i tako želimo da igramo. Uvijek želim da učinim više, ali želim da igram za ekipu i da igram jednostavno", rekao je Pogba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније